van Overprikkeling naar Veerkracht

Je weet alleen dat je niet meer overprikkeld wilt zijn, dat je de cirkel wilt doorbreken van zeuren, boosheid en verdriet. Maar waar begin je? Hoe bouw je aan je veerkracht als je moe bent? Het kan echt. Met dit programma ga je meteen aan de slag. Juist omdat het zo praktisch en ervaringsgericht is, boek je veel resultaat binnen 3 weken. Aan de slag!

Ja, ik meld me direct aan

In dit programma leer je..

Herken je dat je moe bent, vaak overprikkeld, uitgeput, boos, mopperig. Dat je zeurt, je ontevreden voelt en merkt dat de rek eruit is? Je weet niet wat je moet doen om het te doorbreken. Het begint bij bewustwording, dat je weet dat je dit niet meer wilt. Je besluit dat het tijd is om de cirkel te doorbreken en te investeren in jezelf. Want overprikkeling is voor niemand fijn. Je hebt de eerste stap al gezet, je weet dat het tijd is om iets anders te doen, maar hoe en wat? Daar helpen we je bij!

Na dit programma voel je je veel vaker veerkrachtig dan overprikkeld. Wanneer je merkt dat je spanning opbouwt en op weg bent naar overprikkeling, herken je dit veel eerder dan voorheen. Je weet dan wat je kunt doen om de neerwaartse spiraal te doorbreken en voorkomt overprikkeling. Je hebt constructief gebouwd aan je veerkracht en dat merk je dagelijks aan meer ontspanning en rust in jezelf.

Direct beschikbaar 

Begin meteen! Je krijgt na je aankoop automatisch een mail met de inlog, dus je hoeft niet te wachten met beginnen.

 

Waar & wanneer 

-24/7 beschikbaar-

Leren, waar en wanneer het jou uitkomt. Juist in de avond met je joggingbroek op de bank, of 's ochtends voor je aan het werk gaat.   

Door experts 

Jarenlange ervaring in training, coaching en opleiding vormen de basis van dit programma en onze ervaringsgerichte aanpak.

Ga direct aan de slag

Zorg dat je overprikkeling de volgende keer voor bent, voel je meer ontspannen en veerkrachtiger. Ga direct aan de slag, schrijf je in en start vandaag nog. Binnen 3 weken heb je het programma doorlopen. Door de praktische aanpak merk je bínnen die 3 weken al resultaat. 

Ja, ik schrijf me nu in

Highlights uit dit programma

Je weet best dat je wat meer eigen tijd en ruimte nodig hebt om meer te ontspannen.
Maar dat komt er gewoon niet van. Je wilt dit veranderen, dat kan alleen door te doen.
Wij helpen je om daadwerkelijk te bewegen van overprikkeling naar veerkracht.

Inzicht in belastbaarheid

Je leert herkennen welke signalen je opmerkt als je belastbaarheid zakt. Je krijgt inzicht in vroege en late signalen. Vaak merk je pas op dat je overprikkeld raakt als de emmer al bijna overloopt. Dan ben je al bijna te laat en is overprikkeling onvermijdelijk. Hoe eerder je ze opmerkt, hoe meer invloed je hebt om de negatieve cirkel te doorbreken.

Praktisch & behapbaar 

Je leert stapsgewijs kijken naar jezelf, je belastbaarheid en signalen. Op je eigen tempo. We nemen je mee in de praktische stappen waarin je kijkt naar hoe je je belastbaarheid verhoogt, wat helpt en hoe je doelen stelt die je haalt. Je krijgt uitgebreide werkboeken, waardoor je het behapbaar houdt en werkt aan overprikkeling verminderen én veerkracht vergroten.

Weten & vooral DOEN

De rode draad is herkennen, erkennen en praktisch benaderen. Dat is al jarenlang onze basis. Dit betekent vertalen van informatie en kennis naar de praktische vormen en dagelijkse realiteit. Werken aan overprikkeling verminderen en veerkracht vergroten, lukt niet met alleen kennis. Weten is niet genoeg, juist het praktisch benaderen en het doen maakt het verschil. 

Aan de slag

Overprikkeling hoeft niet aan de orde van de dag te zijn, veerkracht kan dat wel zijn. Je kunt de cirkel doorbreken, ervoor kiezen om het te veranderen. Niet nog een dag aankijken, hopen dat het vanzelf rustiger wordt. Verandering breng je zelf teweeg. Met dit programma helpen we je op weg. 

Ja, ik start meteen