HSP Introductie 

Videotraining 1 uur

Wat is hooggevoeligheid, wat is er onderzocht in de wetenschap en wat betekent dat concreet? In deze videotraining van 1 uur ben je in één keer volledig op de hoogte én heb je praktische tips en tools die je in kunt zetten en aanknopingspunten om verder te zoeken. Verdiepen in hoogsensitiviteit doe je met déze videotraining. Voor jezelf of in je werk met HSP. 

1 uur 

In maar 1 uur ben je volledig op de hoogte. Dit is dus dé basis over hooggevoeligheid die je wilt.

Wetenschap

In begrijpelijke taal uitgelegd wat er in de wetenschap bekend is, inclusief praktische toepassing.

Praktisch 

In deze basis vind je al praktische tips en tools die je direct in kunt zetten. Een essentieel onderdeel.

Deskundig

Psycholoog (MSc) Eva Pama-van 't Zand vertelt met kennis vanuit haar achtergrond en ervaring.

Meld je direct aan

Vul onderstaande gegevens in en krijg direct toegang!

Kennis over HSP voor iedereen

De basis van wat hooggevoeligheid is, wat er bekend is in de wetenschap, de kenmerken, uitdagingen en talenten, moet voor iedereen bekend en beschikbaar zijn. Ongeacht achtergrond, leeftijd, opleidingsniveau, functie, etc. 

De afgelopen jaren reden we het hele land door om lezingen te geven, bij GGZ informatiepunten, bijscholingsdagen, vakdagen van beroepsverenigingen, congressen etc. Maar niet iedereen kan reizen, zo’n dag doen en hoe efficiënt is het eigenlijk als we allemaal rondreizen om deze informatie te krijgen en te geven? Spaar je energie liever om na deze videotraining te kijken wat je praktisch kunt DOEN. Wat je nodig hebt, wat je wilt doen en wat je kunt. Ga je dan alsnog op pad om naar een training of coaching te gaan, dan kies je bewust en heb je deze basis al gehoord.